maanantai 15. heinäkuuta 2013

Paratiisiteoriani ja rahan ansaitseminen

Katso http://www.angelfire.com/planet/paradisewins/rahaa.html

Tähän tapaan laskien 10c per henkilö päivässä tuottaisi globaalisti 248 mrd € vuodesssa tuloja, jotka paratiisiliikkeen työntekijöille palkkoina jaettaisiin. Vaikka kiinnostuneita olisi monta, summe ei heti lopu vaan riittää miljoonille erimaalaisille. Luonnollisesti voitaisiin aloittaa sieltä, missä kiinnostusta paratiisiliikkeeseen on eniten, ennen kaikkea kunkin seudun paikalliset aiheesta innostuneet huolehtisivat koko jutun, arvelisin, niin eivät rahamäärät pääsisi kasvamaan niin suuriksi, että toisivat rikollisuutta, tavallisia palkkoja vaan. Suomalais-eurooppalainen osaaminen toimisi vain tukena, välttämättä se ei olisi kovinkaan suuri osa koko porukasta, voisipa olla vaikkapa prosentti ja muu porukka taiteilijoita, journalisteja, jo olemassaolevien paratiisisuuntauksen suuntaisten paikallisten suosittujen liikkeiden maallikkotyöntekijöitä ym. ym.

Jotta juttu toimisi, olisi paratiisiliikkeen pelattava niillä paratiisia tukevilla pelisäännöillä, joiden varaan paratiisia on tarkoitus rakentaa: ennen kaikkea oikeudenmukaisuus, vastuuntuntoisuus, tervehenkisyys, tunteidenmukaisuus, kokonaiskuvallisuus, yleishyödyllisyys ja kai monenkirjavuus ja vapaamuotoisuus.

Vaikka tuolla linkillä laskin, että liikkeen aloittajia voitaisiin palkita, niin jos palkitsee liian suuresti, se tuo rikollisuutta ja murhia ja niin se ei käytännön kannalta ole hyvä vaan voi olla isokin este. Niinpä myös ensimmäisille pitäisi ihan vain maksaa palkkaa eikä sen suurempia rahasummia, niin mukava aihe kenties suojelisi jonkin verran tai ainakin olisi yhtenä motivaationa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti