lauantai 15. elokuuta 2015

Jos paratiisi on mahdollinen...

Jos paratiisi on mahdollinen, eikä ennen ollut, niin tuleeko silloin joskus ostettua jokin ylimääräinen mukava juttu kuten vaikka harrastusväline tai konserttilippu? Elettyä paljolti kuten ennenkin mutta lipsuttava vähitellen mukavampaan motivoidumpaan elämään päin.
Ajan myötä pienet siirrokset mukavampaan innostavampaan päin kertyvät ja niistä voi tulla aika iso elinolosuhteiden muutos. Siinä, missä ennen karsittiin ylilyöntejä kivaan päin, niin niitä nyt voi huoletta jättää enemmän, ja kun oppii, miten niiden kanssa eletään, niin niistä tulee muun elämän tuki, korvaamaton osa. http://workandfreetime.blogspot.fi
Silloin paratiisin mahdollisuus voi olla tie onnellisempaan elämään, vaikkei olisi mitään erityistä oppia tai neuvoa, mitä seurata, paitsi nyt terveet elämäntavat summittain tai niiden suunnalle korjaaminen.
Mutta teitä paratiisin suunnalle on lisäksi monia. On monta hyvää elämää hyvällä tavalla toimivassa yhteiskunnassa tavoittelevaa liikettä, harrastusjärjestöistä uskontoihin. Ne kai voisivat tuoda sitä siomman mittakaavn toimivuutta, parempaa yhteisöä, mitä kaivataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti