keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Muiden näkemysten apuna vain

Paratiisiteoriani ja kirjani http://2013paradise.blogspot.fi pyrkii setvimään tavallisia ongelmakohtia pois tavallisten kohti parempaa elämää ja parempaa maailmaa vievien teiden tieltä, siis uskontojen, filosofioiden, elämäntapojen jne tieltä. Paratiisiteoriani ei sinällään ehdota mitään käytännön tietä paratiisiin, vaan olettaa noiden muiden jo valmiiden teiden paratiisiteoriani jossakin vähän hjelpatessa toimivan paremmin.
Esimerkiksi paratiisiteoriakirjani kieli ja jäsennystapa ovat sitä varten, että nuo asiat voisi opettaa tietokoneille, eivätkä siis muuten erityisen viisas tapa katsella asioita.
Jos paratiisiteoriaani kuitenkin haluaa käyttää tienä, tarkoittaa se terveisiin luonnollisiisn elämäntapoihin pyrkimistä, askel askeleelta niitä päin, sekä jonkinlaista suomalaisuuden viisaudesta mallin ottamista, esim. siten kuin blogini http://opisuomalaisuus.blogspot.fi tai http://Finnishskills.blogspot.fi alussa muutama teksti.
Tähän blogiin olen kirjannut mitä on sattunut mieleeni tulemaan, lähinnä omista kirjoituksistani, mikä veisi maailmaa edes jotenkin parempaa päin, tekisi elämät paremmiksi, onnellisemmiksi, ja elon harmonisemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti