perjantai 12. elokuuta 2016

Paratiisin mahdollisuuden ajatukseen sopeutumisesta

Ajatus, että tulevaisuudenparatiisi (= terveet elämäntavat ja maailma terveellä tolalla) on mahdollinen, on tavallaan vain teoriaa kaukana käytännöstä mutta toisaalta maailman isoja linjoja ja siksi tärkeä.
Tulee mieleeni kolme puolta sopeutumisessa tähän asianlaitaan:
1) Kyseessä on objektiivinen teoria, ajatus, johon kannattaisi tutustua, esim. tämän blogin laun teksti, kirjalinkki ja muut paratiisiaiheiset kirjoituset tässä blogissa plus linkein. Jollei ajattelukykysi tai suomalaisen kulttuurin tuntemuksesi riität ähän, lue suomalaisuuden taitoja opettavaa blogiani http://opisuomalaisuus.blogspot.fi .
2) Paratiisin tyyppi olisi terveet elämäntavat ja maailma terveellä tolalla. Kannattaisi siis muovata elämäntapojaan terveiden elämäntapojen suuntaan ja moraaliaan paremmaksi ja positiivisia asioita sallivaksi. Terveistä elämäntavoista olen kirjoittanut sivulla http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html ja moreaalista mm blogissani http://healthilymoral.blogspot.fi .
3) Jos tunteet ovat outo alue, lue tunteiden ja ajattelun yhteydestä blogistani http://pikakoulu.blogspot.fi (selaa), videokanavaltani soittolistalta Rationality of feelings http://www.youtube.com/khtervola ja kirjalinkki blogini http://workandfreetime.blogspot.fi alusta. Käytännössä arkea voi jatkaa pitkälti entisillä uomilla ja muuntaa vain hiukan positiivisen tervehenkiseen suuntaan, jos jotenkin tarvitsee sopeutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti