Tässä laatimani ruuanlaitto-ohje:
Ruuanlaitossa parempaa ruokaa samalla hinnalla samoista aineista: http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2016/04/ruuanlaitosta.html
"
Ruuanlaitosta
Kun ruokaa kypsentää tai sen
osien määriä arvioi ja on ennenkin tehnyt samaa tai samantapaista
ruokaa, niin on tunteenomainen mielikuva siitä, milloin se kypsennettynä
tai millä ainemäärillä olisi ollut parhaimmillaan tai juuri
tietyntyyppisenä parhaimmillaan. Ja kun ottaa ohjeekseen nuo
tunteenomaiset mielikuvat aikamääristä, kypsyysasteista, ainesten
määristä, erilaisten elementtuen sopivuudesta yhteen, yms, niin samalla
määrällä vaivaa, aikaa, rahaa, aineksia saa parempaa ruokaa."
Vastaavasti jos on muussa taidossa omaa osaamista, niin tunteenomaisten mielikuvien mukaan rytmittäen voi yltää parhaimpaansa."
Vastaavasti jos on muussa taidossa omaa osaamista, niin tunteenomaisten mielikuvien mukaan rytmittäen voi yltää parhaimpaansa."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti